Senaste inläggen

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 25 augusti 2009 11:31

Ska titta lite på hotell ikväll det är bara 35 jobbdagar kvar  så här ser stranden ut dit vi ska Krabi Ao Nang

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 25 augusti 2009 11:15

Chilla började att löpa i onsdags så vi får hoppas att det är över till på söndag om hon får tävla då. Första gången i 2:an blir det då ska upp å träna platsligning då man går bakom huset. har klarat det några gåner men i dag är det rätt varmt å då brukar hon inte gilla att ligga i solen hon hatar när det är varmt. Hon klarade även apellprovet i onsdags det ända hon inte klarar är den där jävla aport båken hon stannar kvar springer ut när man säger apport men går å lägger sig vid apporten. Fick lite tips som vi ska öva på nu. Så på lördag är det första gången vi ska ut å spåra det ska bli kul.Men det blir tidiga lördag mårnar

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 19 augusti 2009 22:26

Mycket har hänt under denna sommar å allt har gått så fort.

Först var vi i Växjö å spelade Sm i Boule som gick halv hyfsat, conny var dommare en dag å Chilla försökte sova i alla ställningar som går efter allt travande å slickande på alla människor. Maten var helt underbar i växjö, det är nästan så man vill åka dit fler gånger bara för maten. Nästa Boule Sm går av stapeln i Falun 2010 å husrum är bokat i går kväll, det är nästan fullt redan.

Sen har vi tapetserat om kök- vardagsrum efter 3 års väntan , å Connys mamma var jätte snäll å hjälpte oss, det var en väldigt klurig tapet med mönsterpasningar å snea tak å väggar.

Men resultatet blev väldigt bra. Sen var vi på Ikea å uppdaterade vardagsrummet men det blev bara halv gjort efter som de flesta varorna var slut å vissa beställningsvaror, så nu har vi tyget till Klippan ( soffa)  men ej stomen till soffan å frånt dörrarna till bokhyllan får vi vänta på som vanligt med Ikea, har nog aldrig fått en hel pryl när jag har lämnat denna affär.

Sedan har vi varit på Kelpie utsällning i Almunge utanför Uppsala, där var det massor av kelpiesar, de var så fina å gulliga en var helt grå.

Chilla var i unghundsgruppen å fick ett första pris men sen kom hon inte längre det verkar som domaren tycker att trubbigare nos desto finare å ju sämre man går destä bättre. konstigt, Chilla var snyggast av dem alla tyckte i alla fall vi å många där till. Hörde om vallhunds testet som Chip har gjort, det borde vi andra i kullen också göra vi får ha en träff i uppsala någon gång å se hur de bär sig åt.

I morgon ska Chilla göra ett inträdes prov till Apellkursen men hon har börjat att löpa i dag så hon är lite skum få se hur det går.

Chilla har även börjat på Agility steg 2 på Bruks denna gång få se om det är något bättre än Hundoasen.

Vi har även hunit med att Betala biljetterna till THAILAND. 27 Oktober till den 12 November är vi i Bangkok och i Krabi, vi bara längtar 38 jobbdagar kvar.

Nu har vi övat i en vecka sedan vi var i Vimmerby på att lägga Chilla överallt där det är både störning av hundar mäniskor och barn å i dag gav det resultat hon låg i hela långa 2 minuter vad jag var glad efteråt.

Ja det var Nynäshamns skärgårdscup 2009 det var den bästa tävlingen jag och Conny har varit på den var så bra upplagd å banerna var så bra utplacerade så har ni alla kelpie ägare vägarna förbi Nynäshamn år 2010 eller ni bara måste boka denna helg.

Det var kelpiesar från Katrinehom , södertälje, Åre och Nynäshamn dem var överallt det var så kul å se dem allihopa från 1:an till Elit, men Chilla var bäst när hon låg på platsen i dag.

Conny körde i går och jag idag med Chilla, i går kröp hon på platsen å fick bara en 5:a men han grejade ställandet med en 10:a men i dag så grejade hon en 10:a på paltsen men jag sabbade nog ställandet där vi fick en5:a  poängen blev 155 igår och 159,5 idag faaannnn ½ poäng från 1:apris suukkk.

Nu lägger vi 1:an åt sidan å börjar öva in apelllydnad ska kvala in till kursen den 20 augusti å sen börjar vi öva för 2:an det är lite fler roliga moment som är lite fart i det gillar Chilla.

Å Nu har min SEMESTER börjat men den började inge bra åkte ner till NynäsAkuten i fredags å undrade vad som hände med mitt lår en liten blodåder blev bara störe å störe.

Sjuksystern sa att det inte var någon fara men när jag påpekade att jag hade diabetes så kanske läkaren skulle titta påt. Läkaren konstaterade på en gång att det var en ytlig blodprop, troligen av p-sprutan jävla skit man stoppar i sin kropp!!! Men vilken sjukvår hade blivit hemskickad av systern men läkaren blev jag medisinerad med sprutor i 20 dagar som skulle hemma denna blodprop. Tänk jag som bara är 31 vad kommer näst på turmen jag får tänka på Chilla som var så duktig å på min lilla slänt utanför som börjar att ta form med alla blommor. Å nu väntar vi bara på att SM -boule i växjö ska börja den 19 juli det ska bli så kul.

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 29 juni 2009 12:05

Tänk vilket väder vi har i Sverige, ena helgen ösregnar det å är kallt å andra helgen är det värmebölja.

Chilla gillar inget av dem.

Men två tävlingar har hon hunnit med ändå första i Södertälje i torsdags kväll. Jag gick med henne då å hon verkade ha en bra kontakt hela dagen men när platsliggningen kom å tävlingsledaren klantade sig å avbröt så var Chilla inte med hon ställde sig upp och gick 2 meter ,sa åt henne att lägga sig å sedan låg hon där i 2 minuter ,men det blev ju en 0:a ändå, sedan kom linförheten å då trodde hon att hon var på promenad å bara luktade i backen,hon fick en 0 på helheten suck det är bara att träna mer på kontakt och platsliggningen. 85 poäng

Sen åkte vi till Vimmerby i Småland där Connys pappa bor, tävligen där var också på kvällen. Platsliggningen kom, å hon låg så fint men efter 1 minut började hon skälla och sen satte hon sig upp så 0 poäng.

Sen kom lydnaden å hon var så duktig tyckte alla, men det var den hårdaste dommaren någonsin, men hon fick högst betyg av alla hundar men bara för att hon missade platsen så kom hon bara på 3: plats på pall platsen där hon fick en liten glasstatuet. 128 poäng

På lördag å söndag är det skärgårdskuppen i Nynäshamns BK,där jag å Conny ska ta en varsindag med Chilla så nu ska jag upp i gassande sol å öva platsliggningen hoppas att det är andra som är där så man kan öva med hundar det går ju så bra utan.

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 2 juni 2009 12:58

Mycket har hänt i helgen Tävling fredag 162 poäng i söderköping ,Lördagens tävling i Nynäshamn Disk något intresant utanför planen med ett antal rase  óch värmebölja. Jag å Chilla åkte sedan in till Stockholm där Conny hade tävlat i Mayoboule men det gick inte så bra de hade inte spelat ihop förut men det är kul att titta på alla dessa proffs som står och skuter å sen kom det en välförtjänt drink.

Söndagen MH på morgonen, overallen sprang hon bara några meter bakåt men både skramlet och spökena sprang hon minst 20 m bakåt å skälde  å dreglade som jag aldrig har sett en kelpei göra förut, åter kommer med protokollen senare.

Sen var vi in till Stockholm på eftermiddagen å såg Belgen mot frankrike spela finalen i Mayoboulefestivalen

Vi är helt slut så nu ligger vi å slappar alla tre

162 poäng i Söderköping i morgon eller idag så ska det bli i Nynäshamn få se om vi orkar upp tävlingen börjar 13 så vi hinner sova men Chilla är bra trött nu God Natt kl 01:14

Presentation

Besöksstatistik

Fråga mig

0 besvarade frågor

Nynäs väder

Vädret Nynäshamn

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011
>>>

Länkar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Omröstning

Tar ni hundägare upp efter er?
 Alltid, men har glömt påse någon gång men gått tillbaka och plockat upp senare.
 Ibland,inne i stan där folk går.
 Aldrig, det där får du ta med hunden.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se