Senaste inläggen

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 14 februari 2010 23:38

Chilla klarade alla 12 slalom pinnarna när vi tränade i ridhuset i morse , man blir så glad när man ser vad träning kan göra underverk önskar att jag hade ett A-hinder och ett balanshinder hemma så kontakt övningarna satt, men det kommer väll med tiden. 12 pinnar är ju i alla fall bra nu måste vi öva på att jag kommer in på vänster sida , det går inte lika bra. Bara den här förbanade snön kan försvinna , läste i Aftonbladet att det kan ta lång tid suck. När kommer vår ska lämna in om semester perioden i morgon käns lite väl tidigt att planera inför sommaren när man inte ser någon början. Men falun veckan är ju iallafall bokad så då blir det iallafall en vecka där. Få se vad det blir sen.


Fick logga in igen glömde ju att det var alla hjärtans dag i dag, jag köpte blommor till oss båda 10 rosor med lite vitt gräs, få se hur länge de står tänk att blommorna blir dubbelt så dyra denna dar ett konstigt jipo. Chilla fick en lite nallebjörn och jag fick lite lotter av Conny. Tyvärr blev det ingen resa eller ett deltids jobb bara 60kr ska nog byta mot fler lotter. Puss på dig ute i kylan Conny.

Ska försöka vända lite på dygnet nu men jag är as trött ska redan i morgon måndag börja jobba natt , det blir 4 nätter denna vecka det blir tungt. natti natt

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 12 februari 2010 18:58

Ja ytterligare en vecka har gått, är lite dålig på att uppdatera när man jobbar natt  ( var det innan också).

Var ju på Thåström i fredags å det var fullsatt tror jag de tog ialla fall en evig het att ta sig ut alla på en gång tänk om det hade börjat att brinna undra hur många som hade blivit ihjäl trampade då IDIOTER, det är väll bara att öppna alla dörrar ut. Konserten var bra, Conny var lite besviken på att de inte hade den låtlistan de hade pressenterat i Aftonbladet, å sen var publiken väldigt dålig på att stjoa. Jag tyckte att han var bra. Jag är ju bara 160 cm lång så vi gick upp på balkongen å såg honom men det var lite långt ifrån så man såg inte alla konturer i ansiktet när han skestukulerade med armar och ben en rolig snubbe på scen.

Lördagen firade vi alla födelsedagar- Syrran 3/2 jag 4/2 och pappa som fylde 60 den 6/2.

Vi var uppe i Uppsala i Ulva Kvarn där pappas syskon kom. Han fick mest presentkort på blommer,korv, restaurang och SkyView Globen Hissen utanpå som han verkar banga får dra med honom åndå på något vis i sommar. Man måste ju se den fina utsikten.

Söndagen började med Agility i ridhuset  från kl.9-12 Det var första gången som Conny var med å fick se eländet med skällande och dragande när Chilla tittar på när hon väntar på sin tur. Det är ett elände, men får vara en godis maskin och sen får man vända henne bort så hon inte ser när de andra startar, fick ta ut henne i bilen. Å jag tror att några leksaker behövs inte för att hon ska bli triggad å köra som vissa andra hundar , nä här är det nog lung och godis som behövs för att hon ska lysna och ta rätt hinder i taget.

PÅ eftermiddagen gick vi å tittade på 2 hus , det ena var det så mycket att göra på å det andra låg 33km från Nynäs rakt ut i borsen, men det var väldigt fint, man måste ju ha två bilar eller jobba hemifrån om man skall ha detta hus, typiskt.

Sen blev det bråda tider när vi kom på vad klockan var så det gick lite fort in när vi skulle med Birka Paradise båten kl.18 vi var bara 10 minuter innan de öppnade så vi hann.

Där på båten gick vi raka vägen till Stranden och solade och badade i jacotzzin, det var as skönt.

Sen gick vi på restaurang å kocken tyckte att vi skulle välja Bistro i stället när vi satt å bläddrade i menyn, men där fick hon där beställde vi 2st tre rätters menyer å en flaska vin dyrt blev det men det var riktigt gott synd bra att portionerna är så små.

Dan efter i bakfyllan (aldrig mer) så hade vi bokat spa masage och relax. Det var as skönt, det fanns kallbad ( provade ej), varmbad, ute jacotzzi och inomhus jacotzzi, det var lite kallt å gå ut när det var -5grader. Massagen var väldigt lugn och harmonisk.

Sen var det åter till verkligheten med vanlig vardag å natt arbete, men dagarna går iallafall fort när man jobbar natt.

I morgon ska jag och Conny spela Släktfejden (boule tävling) det ska bli kul å se en annan bana än vi är vana vid å den goda maten ska vi prova som vi har hört så bra om på Boule & Tapas.

Här kommer lite bilder på veckan com har gått.

  

                    


  

Hon tjuv startar hela tiden så man får gå tillbaka eller gå baklänges ut.

  Thåströms konserten


Fick åka ett gammalt pendeltåg när det var instälda turer de verkar ju hålla, när jag hade tagit denna bild så slutade mobilen att funka å samtidigt på andra sidan plattformen så filmades och plåtades denna kupå som var helt ner klottrad med grafitti synd att jag inte fick med dem på bild.

   

Var en morgon å tankade bilen efter jobbet å såg denna förare   .     

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 3 februari 2010 14:37

Försökt att ta lite bilder på våran inomhus slalombana bland allt snorande och toaspring, kommer även bilder från helgens tävling bateriet tog ju slut när fotgåendet började så det var ju lite synd.


 


 

  

   

                                       

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 3 februari 2010 00:14

Jaha ännu en vecka med förkylning å uringrejs, ska få provsvaren imorgonbitti om det är urininfektion eller inte, det är väll faann bara å ge mig pencilin så det går över, nä de måste veta exakt vad det är, det går ju bra att dricka något syrligt sa doktorn.

Var med Conny å Chilla till Södertälje Viksbergs Ridhus där de skulle utföra ludnads 2:an i helgen som var. Jag satt uppe ovanför på läcktaren men hon såg nog mig ändå, hon gnällde så in i norden när det var plats liggningen å sen raecade hon några varv när det var dags för fotgåendet så Conny skälde på henne å då blev han tillsagd av dommaren men vad ska man göra hon måste ju förstå att hon gör fel eller ska man bara låssas som det regnar å hon gör samma sak igen.Hon nåde 153 poäng å en 0:a på helhetsintrycket, synd där blev det heller något LP.

Vi har konstaterat att jag ska inte följa med tråkigt nog så får vi se om det är mer koncentration. Sen var det ju askallt, inte så bra för min förkylning.


Grattis syrran på Födelsedagen ,hon blir 29 år å jag själv fyller år i morgon 32 år.

Sen på Söndag fyller pappa 60år, (lite bus blir det)

På fredag ska vi in på Thåströms på Anexet vid Globen, lördag pappa i uppsala och på söndag blir det Birka Paradise 22 timmars kryssning med sol bad jacutzzi och massage trevligt värre.

Detta år har gått så fort å nu sitter jag redan å planerar när vi ska ha semester jobbet vill att man tar v.23, 33 och 34 jag måste ju ha v. 30 då är det SM i Boulr i Falun har ju redan bokat stuga redan i augusti förra året så vi får se vad jag ska ansöka om.

Det är ju både lydnadstävlingar, agilitytävlingar och Bouletävlingar har försökt att göra ett excel ark av det hela få se om jag får ihop det.

skulle ha lagt in lite bilder från tävlingen men kamran var inte laddad så programmet hängde inte med. kommar senare.

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 24 januari 2010 16:45

När vi vaknade i morse jag å Chilla var det -8 grader å vi kladde på oss som vanligt, gick ut å rstade å sedan åkte vi i väg till Ridhuset i Sorunda för den dagliga söndags träningen i agility. När vi kommer dit å sticker ut näsan klibbar den ihop å Chilla vill inte gå några längre stäckor utanför bilen. Det var -17grader burrrrrr vad kalt, i dag skulle vi ha tränings tävling å vi bygde en större å längre bana som såg rätt enkel och rolig ut. Gick den 3 gånger å tyckte att det var en enkel väg, men såg att några andra tog en annan väg så då började jag å fundera om det var den snabbaste vägen eller inte , vi delade in oss å rastade hundarna, as kallt fortfarande försökte hatt hoppa å stuttsa så inte tårna skulle frysa till is. när det var min tur efter så där en halvtimmes bråkandes med Chilla, fötterna, vantarna den fina bollen med snöre så ( gick söder efter en kvart). Vi startade gätte bra hopp över däcket, tunneln, hoppet, tunneln tillbaka till hopphindret, balansen, hopp, hopp slalom (klarade 8 av 12 pinnar galant ), tunnel, hopp,  hopp, tunnel, hopp sen gick det snätt tog fel hopphinder men gick sedan på gungan, hopp å sen gick fel på näst sista hoppet , hopp å sen i mål, det var ingen tid å ingen dommare så vi frös så mycket att vi åket hem å tittade på ett visnings hus eller rättare sagt ett ruckel. Ett utgångspris på 795 000 kr, mäklaren hade med sig 75 blad att titta i å när jag kom fram så sa han att jag var den 95: här på visningen så jag fick tyvärr inget visningsblad. Vilkt ruckel det var med gud vilken fin tomt, det var ett fall för Extremhome  Make Over, bara att riva å sätta nytt. Måste nog åka å köpa några triss.


Conny har varit i Borås å spelat Fyrlingen  (Boule tävling) med tre andra grabbar å de kom på tredje plats i B-Slutspelat . Det började i går 14:30 å grundomgången var färdig vid halv nio i går kväll sen var det  slut spel i morse 8:30 å de var färdiga 15:30. De har iallafal valuta för pengarna med så mycket spel och en sån lång resa ner till Borås. Bra jobbat  , hörde att han van en stick såg, kanske bra om vi ska buda på rucklet.


Ska ladda för tisdag natt nu har fortarande inte kommit in i några rutiner för natt chift.


I går var jag å Chilla på Lövhagen å strosade lite tog några bilder.

                                                Av kerstin & Conny ek Carlsson - 11 januari 2010 12:01

Ja då har första veckan gått å det blev 7 st red bull på 3 nätter, har varit as trött denna helg hur ska detta  år bli. Har även fått det där som alla kvinnor får en gång i månaden hade nästan glömt bort hur det var, har ju inte haft det på ett par år, vilken idyll det har varit .


Var i ridhuset i lördags å då var det -20 grader det var askalt , lydnad stod det på schemat men vi var trugna att kasta mer boll å springa till rutan hela tiden så vi inte skulle frysa ihjäl.

I söndags var det inte lika kalt bara -5 grader å då var det agility på schemat äntligen !!!!

Chilla kom i håg allt utom slalom så det får vi öva lite mer på men hon tycker det är as kul å när hon är så laddad så när jag sa fot så  bara smällde hon ner sin rumpa bredvid mig. Men gud så jobbigt det var att springa med alla dessa kläder å sen har man ju den snabbaste hunden också.


Ska ladda lite energi i dag å sen är det 3 nätter denna vecka å på lördag ska jag å Conny och 3 till i Kajutans boule club spela lag DM i huddinge. Det ska bli kul har ju inte spelat ute på länge. Conny spelade ju Nyårsraketen så han ligger ju lite före eller rättare sagt väldigt mycke.

Var å sköt i går å träffade ju ingenting vad har hänt ..... tröttheten tror jag + att inte handen har läkt ännu.

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 7 januari 2010 04:45

Nytt år, nya arbets tider, 19:00-07:00 .

Har jobbat andra natten nu å det är bara 2h kvar innan man får sätta sig i en kall bil å köra i 5½mil i snö yra .

Var as pigg i går men denna natt var det värre men red bull vänta i skåpet.

Å sen är det bara en natt kvar.


Chilla har varit hos Connys mamma dessa nätter efter som Conny också jobbade kväll denna vecka å i natt var hon dålig i magen köpte ju ett oxben till henne på husdjursmässan här i veckan som hon smällde i sig, det straffar sig.


Såg lite agility på mässan å vad många det var som diskades helt otroligt kanske ska anmäla Chilla snart, träningen börjar på Söndag.


Nu ska jag hem å sova å pussa på Chilla när jag har vaknat.

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 29 december 2009 17:29

Lydnad Klass 1                                                 

                                                  
                            


090529  Söderköping BK 162 poäng  1:pris     (Conny)

090530  Nynäshamn   BK  82 poäng                (Kerstin)

090610  Haninge BK          0 poäng                (Conny)

090625  Södertälje BK     92 poäng                (Kerstin)

090627  Vimmerby BK 128,5 poäng                (Conny)    3:e plats glas statuet

090704  Nynäshamn BK  155 poäng                (Conny)

090705  Nynäshamn BK159,5poäng                (Kerstin)


Lydnad Klass 2                                                 

                                                  
                                  


090830  Nynäshamn BK löpte

090920  Nynäshamn BK   81 poäng  KM          (Kerstin)

091011  Vallentuna BK   167 poäng  1:pris     (Conny)     3:e plats mycke priser

091017  Järfälla BK    165,5 poäng  1:pris     (Conny)     1:a plats inga priser

091025  Nynäshamn BK 152 poäng                (Kerstin)   1:a plats folksam, mat

091128  Nacka BK         146 poäng                (Conny)                    kalender Presentation

Besöksstatistik

Fråga mig

0 besvarade frågor

Nynäs väder

Vädret Nynäshamn

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011
>>>

Länkar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Omröstning

Tar ni hundägare upp efter er?
 Alltid, men har glömt påse någon gång men gått tillbaka och plockat upp senare.
 Ibland,inne i stan där folk går.
 Aldrig, det där får du ta med hunden.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se