Senaste inläggen

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 2 december 2008 16:53Det är ju hundmässa i helgen hur kunde jag ha misssat det. Det är bara ett måste få se om jag får med mig Conny eller om han skall spela Boule. Man måste ju köpa lite julklappar och även fira att på söndag är Chilla 7 månader det går alldeles för fort snart är hon ingen valp längre, man vill ju alltid att hon är så där liten å go fast lite mer lydig är nog bra när man blir lite äldre.

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 27 november 2008 18:13

Jaha då har snön kommit och i dag har den nästan smält bort.

Chilla älskar att racea i snön. först tyckte hon att det var konstigt men sen blev det full fart och äta snö är gott tydligen.

I tisdags var det dags för finalen på Agility kursen å det var massor med snö så alla var lite uppspelta, lite uppvärmning först och lite påminnelse om alla hinder vi hade ju inte varit där på en månad nu ville hon ju ialla fall sitta och gå över allt . Sen blev det en liten tävling på 12 hinder och Chilla kom 2:a på 1,14 , Bordicollin som vann hade 40s. Men om det hade varit en

riktig tävling så hade nog alla blivit diskade , det gick fel, rev å alla dessa kontaktfällt. Men det var ju första gången å kallt, halt och mörkt. Så vi får se i vår när vi tar upp Agilityn igen, Men Askul var det, får nog öka på kondisen lite mer man var helt slut när man sprang med Chilla. Chilla var bäst ändå tycker Jag å Conny hon var ju minst av dem alla. Nu är det bara 12 månader innan Chilla får tävla det är bara att öva , vi ska komma om bordicollin. Har tagit lite bilder, på agility plan är det lampor men det blev tydligen för mörkt för kameran ändå.

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 17 november 2008 19:21

Å vilken dag, har sovit hela dagen käns det som å nu är det mörkt igen, har jobbar 36h på 3 dagar det är tuft för kroppen när man är över 30 man märker att man inte är någon ungdom lägre. men Chilla har hittat en ny utsiktsplats i alla fall och sen har hon hjälpt Conny med CV. I morgon blir det agility kurs hoppas att det har torkat upp lite men nu börjar det ju att vara svinkallt ute så vi får se hur det går det var ju två veckor sen sist, kus ledarna har varit i Thailand. Gud vad man längtar tillbaka dit var i Cho Cang för ett år sedan det var helt underbart måste dit igen, får börja spara lite pengar igen. Man måste ju ha något att längta till när man inte ser dagsljuset på dagarna när man jobbar så mycket. Tur är att jag är ledig nästan 5 dagar denna vecka helt underbart hoppas att det blir fint väder så man kan ta in trädgårdsmöblerna som skulle varit inne för en månad sedan.

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 7 november 2008 16:49

Grattis på 6 månaders dagen Klicka på mig! Har köpt några goda chips. märgben och en hund pip som vi slog in till Chilla hon blev helt överlycklig. Hon gick på godsaken först och sedan var våra öron bedövade en halv timme tills hon slocknade i sin fina bädd som hon har växt  i.Chilla väger nu 12,7 kg å hon börjar gå väldigt fint i fotgående och inkallningen sitter hon så fint vid sidan.Vi har även gått en ny börja kurs i agility vi har gått igenom alla hinder å hon klarar dem gallant, har även satt ihop 4 kombinationer som hon klarar galant. Det är bara två gånger kvar få se om det blir en lite tävling  den sista gången hoppas att det har torkat upp å inte är så blött förra gången var det som att simma i lera det var ej så skönt tyckte Chilla Klicka på mig!Här kommer några bilder på födelsedag's hunden grattsi på er alla väntar redan på en hundträff.

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 16 oktober 2008 17:53

Här är en fin blom bild från mässan

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 16 oktober 2008 11:07

I tisdags så var det dags. Conny var hos Tattueraren och Tattuerade in Ginnie vår förra Kelpie som gick bort 1/2-08. Det blev otroligt likt och bra. lägger in några mysiga bilder på chilla när hon sover också. Hittade även en fin bild på Ginnie som togs förra sommaren.

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 16 oktober 2008 09:19

Jaha nu har det nästan gått två veckor.

Har varit på Hem och villa mässan i Älvsjö förra fredagen med syrran, det blev en liten avkopling i en skön massars stol, onda fötter å köpet blev en persien rengörare och en gummiborste som ska ta allt hundhår. I lördags så murade jag och Conny en mur framför rabbatten. det var mycket svett och tårar ( skämt) men jobbigt var det i allafall men med rätt verkyyg så blir det rätt kul. Vi hade en grym träningsvärk i baksidan av låren dagen efter. Chilla försökte vara en soldyrkare fast det varade inte så länge det tog ju så lång tid med muren tyckte hon. Men i dag längter vi tillbaka till i söndags då det var sommar värme i dag är det höst rusk med blåst och regn, hemskt. Har även varit på tredje lektionen på agility kursen. Chilla klarade tre hopp och tunneln i en kombination hon är så duktig. Nästa gång är det däcket och gungan får åka upp i kväll om det klarnar upp å träna lite, hon är BÄST!!

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 11 oktober 2008 17:22

I dag har vi varit uppe på bruks och tränat lite agility hon fick lite rejs först å lyssnade ej men sen så var hon som ett ljus å klarade två hop,genom tuneln och över bommen hon var så duktig!!! Få se vad vi ska göra på agility kursen på tisdag.

Presentation

Besöksstatistik

Fråga mig

0 besvarade frågor

Nynäs väder

Vädret Nynäshamn

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011
>>>

Länkar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Omröstning

Tar ni hundägare upp efter er?
 Alltid, men har glömt påse någon gång men gått tillbaka och plockat upp senare.
 Ibland,inne i stan där folk går.
 Aldrig, det där får du ta med hunden.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se