Direktlänk till inlägg 6 juni 2010

Inte en så lovande helg

Ja där gick ytterliggare en helg förbi i all hast med tävlingar, dommare och hus tittande.

Chilla och jag tävlade i solna-Sundbybergs brukshundsklubb i Agility och i hopp.

Det blev tyvärr disk i båda.

I agilityn har hon aldrig gått så fint som hon gjorde hon var felfri till de 7 sista hindrena där ett A hinder står och ett hopp hinder efter å Chilla har ju en sådan hög fart att hon kommer lite snätt ner för A hindret att hon kommer för långt ut å förbi A hindret å när jag ska roppa tillbaka henne hoppar hon från andra sidan å det är kört FAAANNNN, men vi körde vidare å hon fick massor av beröm å min keps som belöning. I hopp klassen så var det 2 st tunlar efter varandra å när hon skulle in i den andra så gick hon tydligen utanför å när jag märkte det så var hon redan på väg in i andra öppningen så där var det redan disk efter tre hinder, hon har liksom inget sug på tunlarna längre. Får jobba på det. En jobbig jävul.

Nästa tävling i agility blir den 6/7 i Agesta här i Stockholm få se om det går bättre då eller? Här är några bilder på kurs kamraterna som också tävlade.

              


Conny var dommare på DM i boulen i går å han längtade tillbaka till förra helgen då det var Stockholm Boule festival då finalen spelades. Sverige mot Belgien den bästa finalen Conny hade sett Å Svergie vann !!!!!

 


I dag har Conny tävlat med Chilla i lydnads klass3 men det blev bara 217 poäng hon gick bara ut 10 meter till rutan så det blev en 0:a där å fotgåendet belv det bara en 6:a helt borta var hon .

Andra platser går det mycket sämre på änn på hemma plan där hon går som limmat. Men Chilla vann ändå tävlingen å världens sämsta pris fick hon en liten medalj och en tugg pinne vilket skämt.


Själv var jag å kollade in ett hus som var tillsalu. Det var så fint och bra renoverat allt i topp form. Men tyvärr var det väldigt många som kom så vi får väll se, vi får väll ta ett finax lån så att man kan buda lite till å hamna i lyxfällan sedan, fandå måste ju sälja platt TV:n och hunden då enligt Charlie.

Titta å njut, vilken agility plan man kan göra å köket ÅÅÅÅ vill ha!!!!!

      

I morgon ska jag till ortopeden å få nya sulor till skorna,boka tid till vet.för vaccination, boka tid för service på bilen, ringa tandhyginisten ,träna boule beställa boken om nå 10:an och ett bärnstenshalsband.

Hur ska jag hinna allt bäst att jag går å lägger mig nu så jag hinner upp snart är det ju tisdag å natt jobbet väntar suck det går så fort när man är ledig.

 
 
Ingen bild

Conny

6 juni 2010 22:54

Det var otroligt varmt 25 grader sol och vindstilla. På sittande skäller en av hundarna brevid chilla, hon rör inte en fena. Platsen så strular Kelpien brevid, hon piper och sen går hon till föraren bakom gömstället. Nöjd med att Chilla fick 10 på bägge. Apportering gick bra lite slött på invägen på metallen. Fria följet och rutan var dagens sämsta, hon klarade inte ens rutan efter tävlingen. Fotgåendet var också ofokuserat efter tävlingen, märkligt. Kan inte blogga märks det.

 
Benga

Benga

7 juni 2010 20:25

Det är bara att ta nya tag, träna på nya platser så kommer det nog gå bra. Det är ändå skönt att de viktiga momenten som sittande och plats fungerar kanon! Roligt att hon är taggad på agility - det blir många disk i början om man vill komma igång att tävla tidigt. Det är svårt att styra snabba hundar - men när man väl lärt sig gör man mycket bättre resultat i de högre klasserna.

http://www.soltorp.com

 
Inger med flock

Inger med flock

20 juni 2010 19:31

Hallå där, hörde att ni var på SM i Karlstad men inte såg man någon skymt av er!

http://olsen.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Jaha då har man blivit med valp igen har ju nästan glömt bort hur det var med all pink å bajs inne :( Akila är den nya stjärnan är i från Midimys Mea å Grejaskogens Iebu nere i Kungsbacka, Fjärås. Hon har varit hos oss nu i ca 5 veckor å Chilla ha...

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 14 januari 2011 23:24

Ja här var det länge sedan jag var inne, det har varit fullt upp . Fick lägenheten såld i nöd å näppe halv 6 på fredagseftermiddagen en vecka efter utgående tid enligt banken men med lite sharm å tur så ska vi lämna nycklarna den 21 nu. Det ska bli...

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 24 augusti 2010 12:54

Ja då har sommaren paserat eller snarare semestern, det har varit bouletävlingar,Boule SM, lydnadstävlingar, agilitytävlingar och husköp. Boule SM var okej vi kom ur gruppen för det mesta och Conny kom bland de 25 bästa i Sverige i Singeln. Det var...

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 13 augusti 2010 23:38


Äntligen har vi hittat vårat hus å budgivningen gick i vår väg. Till Ösmo drar flyttlasset den 1 November. Men innan dess måste vi få våran lägenhet såld så nu fäjas det å putsas det som bara den. Det är fokus nu på att någon köper våran 4 rok på 7...

 VI NOLLADE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!       EN HALV SEKUND FRÅN EN PINNE FAN,FAN Å ÅTER FAN  .  MEN VI NOLLADE   Tävlade på Stockholm södra ,Ågesta i går kväll och kom på 12:e plats av 73 starter på 36sek tog loppet den som fic...

Presentation

Besöksstatistik

Fråga mig

0 besvarade frågor

Nynäs väder

Vädret Nynäshamn

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Länkar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Omröstning

Tar ni hundägare upp efter er?
 Alltid, men har glömt påse någon gång men gått tillbaka och plockat upp senare.
 Ibland,inne i stan där folk går.
 Aldrig, det där får du ta med hunden.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se