Senaste inläggen

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 29 december 2009 17:05

Ja då var snart detta år gånget. Har varit på julbord på Ulla Winblad ute på Djurgården i Stockholm med familjen å med jobbet var vi på Flotsbro, har tyvärr gått upp några kilon efter detta + att det har varit så mycket snö att man inte har orkat gå till gymmet för att ta på och av de varma kläderna. Det är bara en vecka kvar tills jag ska börja jobba i gen så får väll börja med lite ordning å reda då. Så gått det nu ska gå , ska börja jobba natt pest och kolera det blir nog jättebra med mitt socker då döööö. men vad gör man inte för att få behålla de jobb som finns.


Har varit på AVATAR den var as bra ska nog gå å se den 3D också.


Vi var hos Connys mamma på julafton där det var en hal hög med folk, å julgranen syntes knapt av alla julklappar. Där var det även 2 hundar som jag förökte fotta men det är svårt när de bara är stilla 2 sek.

Det blev lite ljusstakar, CD skivor, kalsonger, Thåströms konsert i februari, triss lotter(5 st 1 vinst 25 kr), hund böcker och inramningen av Thailands tavlan som vi köpte för 2 år sedan få se hur många år det tar att få upp den på väggen nu.
Chilla fick en pip boll som hon tycker är kul å släppa då den piper och rullar som hon jagar, sen fick hon Ica`s gosedjur (krokodil) å sedan massor av ben hon har börjat att haja hur man öppnar paketen nu.
Conny har även spelat Nyårsraketen ( Boule) i Nacka där han kom till A slutspel men tyvärr stoppades han av Måns en väldigt bra spelare, men det var nära 13 -11.
Så nu är det bara att vänta till år 2010 om det ska hända något kul.
Har anmält Chilla till Södertäljes inomhus tävling den 31/1 i ridhus det ska bli intressant  i 2:an
.                                                             
Av kerstin & Conny ek Carlsson - 18 december 2009 13:46

Ja nu har vi tagit med kameran ut så vi kan dokumentera vad vi gör på dagarna.

I dag var det jätte fint väder med sol och vindstilla, fast -6 grader men när man hade rört sig ett tag så frös man inte det var bara Conny som frös om händerna när han lånade ut sina vantar till Chilla


                                                    

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 17 december 2009 17:44

  SNÖ, SNÖ och åter snö, var ute i morse å skottade trappen men det var för jäves det är lika mycket nu om inte mer. Å denna blåst, känns som  -20 fast det bara är -7 grader. Nu får det sluta blåsa inte ens Chilla vill gå ut , en snabb pink och en snabb skit så drar hon in oss igen.

Fick förlängt sjukskrivning till den 4/1 så nu kan handen läka ännu mer, det ser bättre å bättre ut fast jag kan inte lyfta så tungt eller putta på saker ännu.Fick skotta med vänster hand å det tog dubbelt så lång tid. Ska nog lämna över det till Conny han gjorde det så bra igår.

I dag fyller min mormor 83 år Grattis Grattis

Nu ska vi kura ihop oss framför (Brasan) Tven Chilla och jag, Conny din stackare är å jobbar ute i denna blåst vi sänder en varm kram till dig   

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 15 december 2009 19:16

Nu har det kommit nästan 15 cm snö å det är både roligt och tugnt att gå i.

Chilla verkar i alla fall gilla den, när det är lite högre så hoppar hon och far, å hon älskar när man kastar snöbollar som hon för söker att ta.


Har budat på ytterligare ett gätte fin enplans villa i Ösmo, men som vanligt går det inte min väg, de vill ha ett fast bud på 1900000 å de har tydligen de andra givit redan, skumt var det.


Har varit å tränat på puls & tränings gymmet i dag å jag är helt slut när ska det vända orkar inte så mycket vikter med högerhand så det blir mer ben, å när jag gick hem så gick jag så sakta att rullatorerna gick om mig då är det faaannnn något fel.


Var ju på hundmässan i söndags å såg lite agility, vad de är duktiga !Det är bara att börja öva ridhusträningen för agility startar den 10 jan.

Såg även lite free style det verkar ju kul, Chilla kan ju lite bakåt gående mellan benen när hon har en leksak i munnen å sitta fint kan hon ju också ska nog sätta i hop något.

Det blev lite hundgodis, en boll som satt fast i ett snöre som gick sönder efter tre kast i går och ett Ryckdämpande koppel det verkar rätt bra tycker jag får lite träning med handleden då. Som sakt det var inte så mycket vi köpte men vi gjorde av med 300 kr innan vi ens hade kommit in, de vet hur man tar betalt , parkeringen hade de höjt från 60 till 90kr helt hutlöst på en åker å inge tak å långt att gå.

Köpte även en reflex fäst också så hux flux så var 1000 kr borta helt sanslöst, men det är ju lön på tisdag så det blir vatten å frys mat tills dess. (lax, kycklingfärs, köttfärs, kyckling )

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 2 december 2009 16:23

I går var jag på julmarknaden i Gamla Stan i Stockholm, det blev lite kryddor, ett troll och polkagris stänger.

Tog även bort stygnen i går å det såg fint ut sa dem, men gud dem hade ju skurit upp hela handen tyckte jag men det ska nog läka ihop, med all gymnastik och massage.

Var även å såg den stora julgranen nere vid slussen, känns som att jag har gått hela stockholm fast det är mycket mer man vill se man får nog ta en heldag om man ska hinna med allt.


I dag har Chilla och jag varit i Ösmo å gått runt bland alla villor å sett om de tillsalu husen är något, det skulle vara kul å se innuti fast får vänta några veckor de skulle komma ut till Lucia


Lite bilder från i går.

    

Måste hålla reda på hur jag håller telefonen när man fottar annars blir det ju liggande bilder.

Såg även NK´s Julskyltning, det är en hel saga av Naturhistoriska  av en is drottning med alla djur på land och hav. Det var väldigt fint.

     


Var även inne på G Star Raw å provade värdens skönaste finge-tum vantar, tyvärr kostade dem 799:- hutlöst  för ett par vantar men dem var sköna få se vad tomten kommer med.

  

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 30 november 2009 16:07

Ja mycket har hänt eller inte.

Först har vi budat på ett hus i Ösmo men det gick för över 2 000 000 kr så den prossesen är över, det har varit en mäklare å värderat våran lägenhet å nu vet vi inte riktigt hur vi ska göra, sälja först eller stå i moment 22 där vi inte kanske får denna lägenhet såld å vi har skrivit kontrakt på ett hus, få se om vi hittar något snyggt efter jul.


Chilla var i väg med Conny i Nacka å tävlade i lydnads 2: an å vi hade hoppats på ett LP fast är man rädd för någon plast grej lite längre bort så blir inte fotgåendet så bra å sedan så gick hon runt hopphindret så blev det bara 146 poäng, en placering som 6:a, få se om vi tar någon tävling i vinter om vi hittar någon innomhus.

Ska börja köra agility i ett ridhus i Januari på söndagar 2 h, å på lördagar blir det lydnad i ett annat ridhus  så helgerna blir det fullt upp.


I morgon ska jag ta bort stygnen så det ska bli intressant å se hur det ser ut.


Föresten så kom det 4 utav 12 på förfesten så något annat bord behövdes inte men det var ju trevligt ändå. Maten blev skit bra hade i buljong pulver i stället för buljong tärning å sedan blad basilika och sedan någon Thai grön curry på påse, det är ju så kul att gå in i Thai affärerna där de säljer mat. Det var synd att vi inte tog en Lektion i Thaimat när vi var nere får bli nästa gång.

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 20 november 2009 17:04

Film å åter film, gymnastik för handleden å Cola det är vad livet består av just nu böjar bli lite tråkigt att inte kunna göra något med höger hand för tillochmed torka mig med vänster men det går det med den 1 dec ska de 5-6 stygnen tas bort å jag kanske kan se framåt igen.

Fast jag ser fram emot Connys o min förfest till Ebba Gold som kommer till Storpub i Nynäshamn den 28/11 fast då är det månads boule så få se om de kan slita sig från boule någon gång eller om vi blir ensamma på förfesten? Vi har bjudit 12 personer så få se om vi behöver något extra bord eller inte.


Vi ska upp till klubben i morgon å träna lite lydnad med Chilla hoppas att det är några fler som är sugna så det blir en platsliggning. Sen ska Conny spela lite boule

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 14 november 2009 16:51

Ja då var man hemma i vardagen igen, rusk och regn har det varit hela dagen i dag,har varit ner till centrum å handlat Hibiscrub, något som man ska tvätta sig med innan operationen som ska bli på måndag i handleden.

Har även planterat om blommor och lökar som togs hem från Thailand, ska bli intressant å se om växterna och lökarna tar sig, deras jord är ju mer av lera. Har laddat över korten från kameran å i år blev det 720 bilder på semestern har bara lagt över 50 på bloggen.

Först var vi i Bangkok i 4 dagar, Shopping, marknader,Kosan road ,Öl och lurade av taxi chafförer som körde en till juvelaffärer och skräddare.

Sen flög vi till Krabi ( 11 dagar) där det både blev bad i pool och hav. Ett bad som vi besökte kallades hot spring där var det 40 grader i havet, man brände sig nästan på vattnet det var härligt.

Utflyckter med båt, elefanter och motorcykel.

Många öar å väldigt fina paradis som Maya Bay i The Beach filmen.

Men som sakt borta bra men hemma bäst med Chilla som höll på att slicka igäl en. Här kommer lite bilder det är bara å njuta om två år är vi tillbaka. 


 Bangkok

 Marknad där allt sådes till och med små gulliga valpar ,de såg att att ha det bra fast man vet ju aldrig.    Vi hade en karta på marknaden som tur var över 15000 stånd.       Åkte båt över den stora floden det var sårt att förstå var man skulle köpa biljet men tillslut så var det ombord 26 bath blev det typ 2 spänn as billigt.

   blommarknad orkideer   Bangkoks flygplats   Kosan road as mycket folk  Conny med Brad Pitt (Halloween)         Fiskar   Chiken Island   Hamstrande apa   Kycklig spett mmmmm     Ett försök till att snorkla   Värdens vackraset utsikt               Jag orkade bara 260 trappsteg

   apporna var för mång och hoppade på en och trappstegen var för branta och för höga

   de är överallt

      Maya Bay  Maya Bay för mycket folk      Hotellets pool  billigaste baren sittandes på plaststolar lutandes mot pikupen mitt emot hotellet

      Conny härmar alla turister  efter tsunamin 2004      folk som bor i detta hål        Våran sittplats på hotellets bar

  billigaste haket att käka på 50 bath

 ny förvärv av ungdommar      40 grader varmt   köpt blommor

  Chilla har fått en leksak   Chilla är så glad att vi är hemma hon hade facktist gått ner 3 hg nu väger hon 17,7 kg å hon kom ihåg alla momenten i lydnad 2 kanske för på så nu är det bara att träna vidar till tävlingen i Nacka den 28 nov.


Presentation

Besöksstatistik

Fråga mig

0 besvarade frågor

Nynäs väder

Vädret Nynäshamn

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011
>>>

Länkar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Omröstning

Tar ni hundägare upp efter er?
 Alltid, men har glömt påse någon gång men gått tillbaka och plockat upp senare.
 Ibland,inne i stan där folk går.
 Aldrig, det där får du ta med hunden.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se