Direktlänk till inlägg 24 augusti 2010

Nu har alla dagar gått

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 24 augusti 2010 12:54

Ja då har sommaren paserat eller snarare semestern, det har varit bouletävlingar,Boule SM, lydnadstävlingar, agilitytävlingar och husköp.

Boule SM var okej vi kom ur gruppen för det mesta och Conny kom bland de 25 bästa i Sverige i Singeln. Det var kul. Det var rätt hemska banor och en hel del regn. Vi var även uppe i hopptornen å kollade in utsigten å banorna det var rätt brant.

På uteserveringen i Falun där har de dessa skyltar       undra vad faannn ska vi vara någon stans med våra barn ( hundar). De tror att det finns någon lag där miljönämden ska komma, snart kan vi inte vara någon stans de har börjat med det här i Nynäs också.


Jag å Chilla tävlade i Almunge i Kelpie KM där fick vi ihop 241 poäng i 30 graders värme  och kom 3:a i KM:et.  

Conny tävlade sedan i södertälje å där gjorde hon sin bästa tävling hitintills tyckte Conny fast hon studsade upp i rutan när Conny hade hunnit gå 10 meter det var något äkligt där tyckte hon, där skrapade hon ihop 245 poäng faann.

I södags var det i Botkyrka men där hade hon fått vänta till sist å Conny var nog lite nervös för att det gick så bra förra tävlingen så han hoppades på en första plats den dagen men hon var inte med hon kom inte ens på inkallningen fast han shoade och viftade med sin keps som hon tycker är så roligt, så han bröt denna tävling.

Jag ska köra med Chilla på Söndag  på hemma plan få se hur det går.

Annars så ska vi träna lite agility inför Nynäs tävlingen den 5 sep. Det ska bli kul men frågan är om vi hinner med alla klasser å alla banor det ska bli intressant. Ska väll försöka att hjälpa till som funktionär också men det är lite jobbigt att fokusera på Chillas lopp då, hoppas att det går endå.

Vi hann även en tripp till Thailand. (Thailandsfestivalen i Kungsträdgården) Och vi var även ute på Fjäderholmarna å tittade på Theater "Har ni fest eller "den var rätt rolig vi hade väldigt tur med vädret denna dag så det blev en lyckad kväll.

Har även varit i Gamla stan å strosat omkring, det är väldigt mycket som man skulle vilja ha men vi höll i plånboken ,vi var så duktiga.

Å i natt är det dags igen för nattarbetet jag har ju längtat så efter denna dag  NOTTTTTTT!!! Men ett jobb är ett jobb å jag har ju alla helgerna fria så jag får tänka på det.

Såg att det var Trädgårdsmässa i Taxinge slott den 3-5 sep då ska jag köpa lökar till våren å sedan skall jag åka å plantera dessa i mitt hus, var i trädgården i går å planerade lite den är så vacker med alla dessa träd, blommor, växthus och uterum.

Måte det bara vara någon som vill flytta in i våran lägenhet snart det är Bomässan till helgen så vi får hoppas att det är någon som nappar då.


Här kommer ett axplock av bilder från semestern

                                                                        


 
 
Inger med flock

Inger med flock

1 oktober 2010 07:41

Hallå där!!! Hur har ni det?? Det är en heeeel månad sen ni uppdaterade!

http://olsen.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Jaha då har man blivit med valp igen har ju nästan glömt bort hur det var med all pink å bajs inne :( Akila är den nya stjärnan är i från Midimys Mea å Grejaskogens Iebu nere i Kungsbacka, Fjärås. Hon har varit hos oss nu i ca 5 veckor å Chilla ha...

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 14 januari 2011 23:24

Ja här var det länge sedan jag var inne, det har varit fullt upp . Fick lägenheten såld i nöd å näppe halv 6 på fredagseftermiddagen en vecka efter utgående tid enligt banken men med lite sharm å tur så ska vi lämna nycklarna den 21 nu. Det ska bli...

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 13 augusti 2010 23:38


Äntligen har vi hittat vårat hus å budgivningen gick i vår väg. Till Ösmo drar flyttlasset den 1 November. Men innan dess måste vi få våran lägenhet såld så nu fäjas det å putsas det som bara den. Det är fokus nu på att någon köper våran 4 rok på 7...

 VI NOLLADE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!       EN HALV SEKUND FRÅN EN PINNE FAN,FAN Å ÅTER FAN  .  MEN VI NOLLADE   Tävlade på Stockholm södra ,Ågesta i går kväll och kom på 12:e plats av 73 starter på 36sek tog loppet den som fic...

Nu är Skärgårdscupen avklarad med både funktionärs jobb tävlingsledare och tävlande. Förberedelserna har hållit på under veckan som varit med blomplantering, märking av banorna planering för tävlingsledarna .Conny skulle hoppa in på söndagen å giss...

Presentation

Besöksstatistik

Fråga mig

0 besvarade frågor

Nynäs väder

Vädret Nynäshamn

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Länkar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Omröstning

Tar ni hundägare upp efter er?
 Alltid, men har glömt påse någon gång men gått tillbaka och plockat upp senare.
 Ibland,inne i stan där folk går.
 Aldrig, det där får du ta med hunden.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se