Senaste inläggen

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 2 november 2009 13:26

Nu ar vi i Thailand i 36 graders varme. Har varit i Bangkok i 4 dagar och shoppat for 20 000 Bath det blir nog att betala overviktTungan ute. Nu ar vi i Krabi och forsoker oss pa att snorkla och besoka alla de fina oarna.

Aterkommer med bilder nar vi kommer hem.

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 25 oktober 2009 13:47

I regn och rusk så gjorde Chilla och jag (Kerstin) 152 poäng i dag å döm av min förvåning så kom vi på 1:a plats å vann allt. 7,5 kg hundmat och present kort på folksam hundförsäkring i ett år så jävla bra priser i NynäshamnBKSkrattande!!!!!!!

Tyvärr blev det inget LP men vi får väll anmäla oss till Nacka i slutet av november.

I platsliggningen så satte hon sig upp innan det var klart så bara en 8, fotgåendet 8 men hon kan mycket bättre, läggande under gång så satte hon sig vägrade att ligga 0 , inkallning med ställande 6,5 (dåligt, ojämnt tempo sitter snett enligt dommaren) tyckte ställandet var rätt bra ändå. Rutan har vi jobbat med å där blev det 10 POÄNG.

Apporten var det ojämnt tempo 8,5 ,när jag skulle slänga ut apporten så fastnade den i cp handen så jag fick slänga ut den en gång till som tur var, hoppet fick jag säga sitt 2 gånger så en 9:a blev det.Fjärren var det längsta jag har varit med om Chilla blev lite frustrerad där när det tog så långt mellan momenten 5,5 och helheten 7 det var mycket betande och nosande mellan momenten tyckte jag i dag men annars är jag rätt nöjd

Nu är det inte långt kvar till Thailand så nu ska vi bara packa det sista å tvätta lite till, man har nog alldeles för mycket med sig.

Sät in lite bilder på förra veckan då Conny tävlade å alla priser hon har vunnit.

  

1:a plats NynäshamnsBK

  

1: plats och 1: pris järfälla

  

Årets skörd 2009 än så länge

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 18 oktober 2009 17:07

Conny tävlade med Chilla i helgen på Järfälla BK å då vann hon hela skiten fast det var den tråkigaste tävlingen som vi har varit på.

Ingen poäng pall där man kunde gå upp på å inga roliga priser som de delade ut bara en lite glasbit men man fär väll inte ha så höga krav på stockholms klubbarna tydligen.

Hon hade inte lika fokus som förra helgen fast hon gjorde det rätt bra ändå.

Så nästa helg är det min tur å tävla med Chilla på hemma plan få se om det kan bli något LP man får inte ha så höga krav då brukar det gå som bäst.

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 13 oktober 2009 19:11

Chilla har klarat 2:an med ett första pris  å en pall plats på tredje plats med 167 poäng as kul.

 Chilla å Conny var så duktiga i Vallentuna nu i helgen som var , själv fick jag gömma mig inne i klubbstugan å försöka titta fram när inte Chilla såg för hon har ingen uppmärksamhet på Conny då. Försökte filma allt men det var lite svår vet ej om man kan lägga upp någon film här ska undersöka saken. Ska försöka ha med mig kameran till Järlfälla till helgen då dem också ska tävla i 2:an hoppas att det går lika bra eller bättre.

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 27 september 2009 19:38

Då var Agility steg 2 av klarat med buller bång. Vi fick bygga en hoppbana med 17 hinder å jag tror att det kan nog ta flera årTungan ute innan Chilla kan ta alla hinder som hon ska. Vilken fart hon har, hon är för snabb för sig sjävl så därför missar hon mycket ,men hon kan ju alla hinderna å lysnar hon riktigt noga å inte är så mycket upp i varv som hon blir när andra hundar får gå före henne så kanske det kan bli någon tävling i vår sedan. Jag tror att jag ska börja med agility å inte hopp klasserna för då kanske hon måste stanna upp mer å tänka å då kanske det går bättre + att vi båda måste öka på tackten det blr löparbandet i vinter för oss båda om vi ska årka en hel tävling på under 1 minut.

             


Sen var det bara å slappa i den nya soffan den är ju så skön tycker Chilla man kan ju bre ut sig.

Har varit å letat efter plast band men det verkar vara omöjligt att hitta , har bara hittat avspärnings band som är för tjockt men man får klippa, så nu är det bara börja spåra .....Flört   

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 24 september 2009 16:44

Som sagt den där förkylningen håller i sig stenhårt. Hoppar över agility kursen i dag så tar vi finalen på söndag i stället då matte kanske är lite bättre. Det är rätt tråkigt att vara sjuk, fast man hinner ju se lite såpor på tvn å sen har ju det där rånet varit i alla kanaler 24h om dygnet så man har ju inte något att klaga på.  Mina tankar går till de som jobbade där under det hemska rånets timme eller det kändes nog som flera timmar. Har varit utsatt för butiksrån förut å det var inte någon fin syn så jag hoppas att de berörda får en bra grund å gå tillbaka till sitt arbete å inte får några men av det hemska de har upplevt.


Sätter in en bild när Chilla å jag över inför lydnads 2:an så har man något att sträva efter hon är så duktig för det mesta,men måste öva mer på dagg å mårnar.

  

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 22 september 2009 12:05

Skulle logga in som vanilgt på bloggen i dag men döm om min förvåning den var borta eller rättaresagt den var omdöpt till bloggplatsenFörvånad till det bättre hoppas jag.

Conny har smittat mig så nu är jag förkyld också men det är inte svin inflensan bara en vanlig förkylning, tänk att alla är så upphetsade av denna hysteri med sprita där å sprita där fet är för rent det behövs lite smuts för att man ska klara denna epedemi.

I helgen som var , var det KM på Nynäshamnsbrukhundsklubb, hade rätt höga förväntningar att Chilla skulle komma rätt bra bland de fem som hade anmälts sig i 2:an. Men på söndags morgon när vi kliver ut ur bilen på bruks så är det blött å jävligt i gräset, får byta till gummistövlar på en gång å Chilla vägrar att lägga sig i detta gräsSkrikandes, lägger henne i allt blött gräs som går å i bland går det å i bland inte , vi var bara 3 st som var kvar anmälda i 2:an å Chilla var nr. 3 sist ut alltså. Platsliggningen var precis i gången så hon såg mig hela vägen bakom huset där brukar hon gå upp men hon låg kvar fick jag anvisning om så jag kände mig trygg. Men  döm om min förvåning när jag kom tillbaka efter de långa 3 minuterna så sitter Chilla upp som ett ljusOskyldig hon fick en 5:a sen var det en liten väntan på 8 st hundar i 1:an som var före så vi tittade lite på dem å tränade lite rutan bakom huset. Så när det var våran tur så var hon väldigt uppmärksam å på tyckte jag. Chilla hade aldrig gått en sådan fin fotgånde utan koppel men när marchen kom så blev det för mycket å hon kom över på högra sidan så det blev bara en 7,5 , läggandet var lite segt 8 , inkallningen som vi har lite problem med blev en 5 trodde aldrig att hon skulle få något poäng hon stannade ju aldrig, rutan gick åt pipsvängen, vi har tränat med stora koner som inte är godkända längre men jag vet inte om det var det hon gick ut till vänster å när jag sa rutan en gång till så gick hon ut längre ändå så 0 poäng, aporten har vi också problem med hon kommer in med den om vi har tur annars så lägger hon sig där ute å väntar, Men hon sprang ut på komandot å plockade upp den lilla aporten som var sönder tuggad att man får ha sådana aport pinnar på en tävling som uppjort. Chilla kom in med pinnen men när det är ca. 3 m kvar så spotar hon ut den å börjar tugga på denObestämd, 0 poäng. Sen var det hoppet 10 poängGlad sendan kom läggande å sättande som hon är så duktig i men av någon anledning så blev hon så frusrerande över att det tog sådan lång tid emellan momenten så när det var dags för läggandet gån 2 så hoppade hon åt vänster å började att skälla så där blev det också 0 vi får öva mer helt enkelt . Men det tråkigaste av allt så fick vi inte stå på pallen när vi bara var 3 st i 2: an nä då är det lilla KM slår man ihop 1:an och 2:an så vi kommer  7 eller något, man kunde väll ha delat ut något till alla som var där å inte en hel hög med grejor till 1,2,3. Tråkigt.....Gråter


Har anmält Chilla till Valentuna den 11 oktober  i lydnad 2 så vi för öva lite till .


Nu ska jag kurera mig  å ladda till medlemsmötet för BRF Boklok i kväll.

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 29 augusti 2009 20:50

Har varit ute i morse sedan 9:00 då vi träffades i en grupp på appellkursen vid järflottan. Först så vallade vi av ett område där det var världens terräng , vi gick över stock å sten , berg som tjärr  Chilla sprang helt frit med 3 andra hundar å det var rakt upp för bergen , sen fick jag vara figurant å ligga under en gran å vänta, spindlarna kröp förbi å något fort sprang förbi tror det var en mus, Conny såg ett rådjur när han var figurant. Det var rätt kul å se hur duktiga deras hundar var när de jobbade. Sedan la de ett spår till Chilla som skulle ligga 1 h så då passade vi på att fika ska nog investera i en filt med underlag i så att man inte blir så blöt om rumpan tur att jag tog tjängorna på mig annars hade jag varit dugn sur.

När spåret legat så gav vi en figurant  en leksak som var Chillas, å lite godis.  vi gick upp till starten där hon lekte lite med Chilla, sedan fick vi gå ner till en snitsel å vänta tills det var klart. Sen gick vi upp å man skulle vara helt tyst, hon började gå på spåret å då koplade jag loss henne  i bland gick hon på spåret å ibland åt hon gräs, ibland gick hon tillbaka, ibland vilades det men tillslut så var vi framme vi figuranten. Läraren sa att hon var rätt duktig så vi får väll  lita på det om Conny å jag skulle ha gjort detta själv hade vi jätt upp för länge sedan, han har ett sådant tålamod denna kursledare Robert.

Så nu ligger vi alla 3 utslagna i soffan detta var en bra konditions träning få se vad vågen står på i morgon, Fast vi fick ju tårta för Robert fylde ju år å då måste man ju smaka, tårtan kom från Nacka det var den godaste tårta jag smakat marsipantårta med frukt ovanpå. Tyvärr så åkte aldrig kameran fram men det blir ju fler tillfällen, få se om hon är färdig till den 18 oktober då appelltävlingen är. I morgon är det lydnadstävling men hon löper fortfarande så vi ska åka upp å visa det så kanske vi får pengarna tillbaka, sen bär det av till Ikea å ser om vi får med oss resterande saker hem som fattades förra gången.

Presentation

Besöksstatistik

Fråga mig

0 besvarade frågor

Nynäs väder

Vädret Nynäshamn

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011
>>>

Länkar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Omröstning

Tar ni hundägare upp efter er?
 Alltid, men har glömt påse någon gång men gått tillbaka och plockat upp senare.
 Ibland,inne i stan där folk går.
 Aldrig, det där får du ta med hunden.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se