Senaste inläggen

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 18 februari 2009 21:14

Nu äntligen har de nya boule kloten kommit med apelsinklyftor skit häftigt ingen annan som har förutom Conny som också köpte nya. lite biler på nya bilen och kloten blev lite konstigt med rotationen på bilderna med mobilen.

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 14 februari 2009 19:34

Tyvärr så vann Kajutan Boule inte en enda match. Hur dåligt är inte det vi måste vara det ända laget som tror att vi inte behöver träna och är världs bäst på att skuta, å att lägga å kasta ut lillen behöver man inte häller träna. Tänk elitlagen en del av dem tränar 30 timmar i veckan. Nä nu är det skärpningska  om vi ska komma någon vart så måste vi kunna träna själva och i grupp å spela ute på tävlingar. Det var en skandal dag....

Men Chilla hade det skönt hos Inger Connys mamma ska träna lite ludnad i morgon å storstädningen måste återupptas.

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 13 februari 2009 18:48

Ja nu är det vinter igen å nästan halva februari har gått.

I morgon skall jag Conny å fyra andra gubbar spela svenska cupen öppen i boule i Södertälje vinner vi över Bill och Boule så får vi möta Boo som är sidade å vinner vi där är vi med i finalspelet i Varberg men dit är det långt.Hoppas att vi slår Bill och Boule i alla fall.

Å Chilla har slutat att löpa så nu är det dags att stor städa.

Har även köpt en ny bil Toyota Corolla Terra Plus heter den 1.6 2005:a så ny är den inte men den går som ett skott å väldigt fin inuti. Är väldigt nöjd med den.

Och till sist så har vi anmält Chilla till Lydnadspecial inriktning till lydnadstävling så första lydnadstävlingen är den 29/5 å första lecktionen börjar den 17/3 så vi kör fot som bara den å det går ricktigt bra, det ända som vi måste få hjälp med är nog apport bocken som hon inte vill ta upp, hon tar upp den men kommer ej in med den å bara släpper den, så vi får nog öva lite mer.

Nu ska jag se på Let´s dance få se om det är någon som gör bort sig idag så man får skratta lite.

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 21 januari 2009 14:07

I fredags började Chilla att löpa först var hon lite skum å sedan så slickades det väldigt mycket. Hon verkar sköta det rätt bra hon är lite slöare och lite mer kelig just nu så lite possetivt är det med löpet. Ska gå med i Kelpie klubben nu så att vi kan anmäla MH:t i juni i Kumla det ska bli kul hoppas att man är ledig å inte behöver byta schema det har jag fått nog av. Tänk om man kunde få ett ÅRSSCHEMA vad underbart men inte heller jag blir tokig på allt strul på jobbet.

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 4 januari 2009 20:52

nytt år redan 4 dagar har gått. Nyårsafton gick kanon med Chilla å alla smällare.

Helgen som va var vi i Kumla på Valpträff å det var jätte kul att se alla valparna hur de lekte med varandra å vad vissa hade växt. Hanarna var som små kalvar å honorna var som kopior av mamma Elektra. Men alla var väldigt fina å vissa hade  nog fått för mycket köttbullar. Chilla vägde nog minst men var nog lika lång som sina tik syskon. Men hanarna där emot var ju högre än standard måtten vilka bjässar. Synd att det var -17 kallt annars hade vi gått något spår men det blev bara uppletande av leksaker men hundarna var nog tacksam för det, det roligaste var nog när alla sprang å jagade varandra tyvärr hamnade Chilla underst i ett litet gräl å ena örsnibben fick ett jack men det läker nog snart får vi hoppas. här är lite bilder från helgens bravader

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 29 december 2008 20:14

Jaha nu har vi avverkat lucia boule, julbord på häringe slott där det spökar säjs det men vi såg inga, var där med min pappa mamma å syster men blev smällfet det var ju så gott och sedan kom julen.

Chilla fick träffa tomten å hon var i full färd med att slita av skägget det är många pussar som skall ges till alla, å hon har lärt sig att öppna paket å inte äta upp pappret. Hon fick en grymtande gris, lever å massor av grisöron å smarriga ben. Levern blev hon lit dålig i magen av som alla hundar blir tydligen, varför säljs det för? I dag när vi tränade sitt ligg å stå så stod hon skit bra man blir så glad när träningen ger resultat å de förbaskade smällarna har börjat 2 dagar kvar men hon ger inte ens ett tecken på att reagera det är ju kanon bra.

Ska jobba nyårsafton så det blir lite firande på kvällen det blir inga smällare å inget bubbel detta år, det blev för mycket på juldagen.

Chilla var hos veterinären i dag å kollade sina ögon de rinner rätt ofta hon fick ögondroppar som skall droppas 4 gånger per dag i 14 dagar grymtttt...

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 23 december 2008 17:06

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR ÖNSKAR CHILLA, CONNY & KERSTINGOD JUL & GOTT NYTT ÅR ÖNSKAR CHILLA CONNY KERSTIN

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 10 december 2008 14:05

Ja i helgen som va var det fullt upp.

Lördagen var det julmarknad här i Nynäshamn världens minsta om jag får säja, har varit på Rimbo Marknad och Taxinge slott de har betydligt många mer stånd men tyvärr var väll det för det öste ner regn. Kvällen blev betydligt roligare när jag var på Godlen Hits med jobbet, försökte göra något kul med håret å det blev en suckse. Sen på söndag morgon lite bakfull å trött bar det åt till Älvsjö där hund 2008 var. Först tittade vi på kelpiesarna när de gick i ring å sen var det lydnad och till sist såg vi hopp de är så snabba att mn aldrig riktigt får de på bild men några blev det. Sen har nog jag å Conny bestämt oss för om vi skaffar en till hund så blir det nog en staff de är så söta. Såg även ett av alla Brasses valpar med den vita fläcken på bröstet, den kelpien var 3 år väldigt fin.

Chilla blev ju 7 månader i söndags så hon fick lite gottit från mässan och en till pip leksak som hon älskar, hon har också varit i jullådan så jag kunde inte motstå att ta en bild, ja många bilder har det blivit är på100:e bilden nu i denna blogg.

Presentation

Besöksstatistik

Fråga mig

0 besvarade frågor

Nynäs väder

Vädret Nynäshamn

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011
>>>

Länkar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Omröstning

Tar ni hundägare upp efter er?
 Alltid, men har glömt påse någon gång men gått tillbaka och plockat upp senare.
 Ibland,inne i stan där folk går.
 Aldrig, det där får du ta med hunden.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se